• Un eveniment necesar pietei funerare, organizat competent de o echipă de profesionişti. 
  • Piața funerară din România are nevoie de un eveniment integrator, bine promovat si care sa-i cointereseze pe toti actorii pietiei. În 2018 îi reunim la Cluj pe cei mai importanți actori ai pieței funerare din România, Bulgaria, Ungaria și Grecia. 
  • Organizatorul Funeraria, Media Scai, este in consortiu partenerial cu ATOU S.A. Grecia, organizatorul Funeral Expo si Orthodoxia Expo si partener cu Confference Service Italia, organizatorul: Tanexpo si Koinexpo. 

FUNERARIA este organizat de MEDIA SCAI, organizatorul TOB și Catholic Expo, cele mai de succes târguri bisericești din S-E Europei si singurele din Romania. Datorita experienței acumulate in cei 10 ani de când organizam evenimente si deopotriva târgurile bisericești vom reuși, împreuna cu dvs., expozanți și vizitatori specialiști, sa realizăm un eveniment de succes pentru piața funerară din România. În afară de agențiile funerare, administratorii de cimitire si revânzatori de articole funerare, preoții ortodocși, romano-catolici și greco-catolici sunt oportunitatea prin care piața funerară din România va crește in vânzări.

Fiți la curent cu noutățile și dați like paginii de Facebook

www.facebook.com/Funeraria 

www.facebook.com/targul.funerar

 

Expozanti Targul Funerar

Expozanti Targul Funerar

Inregistrare Targul Funerar